Държава: САЩ
Жанр:   Психо , Трилър , Хорър
Времетраене: 93 минути

премиера в България: 19.04.2019 г.

Режисьор:  Майкъл Чейвс
С участието на:
 Линда Карделини, Патрисия Веласкес, Реймънд Крус, Шон Патрик Томас, Мадлин Макгроу, Андрю Тинпо Лий, Марисол Рамирес
Сценарий: Мики Дотри, Тобайъс Яконис
Продуцент:  Гари Добърман, Джеймс Уан, Емил Гладстоун


синопсис:
    Социална работничка пренебрегва предупрежденията от проблемна майка и не след дълго тя самата и малките й деца са въвлечени в ужасяващ свръхестествен сюжет. Единственият им шанс да оцелеят от смъртоносния гняв на "Ла Йорона" ("плачещата жена") е свещеник с мистичните му практики да държи злото далеч.
    Действието се развива в Лос Анджелис през 1973 г. и разказва историята на Анна Тейт-Гарсия (Линда Карделини), социален работник и овдовяла самотна майка, опитваща се да балансира тези две роли, докато страда от загубата на своя съпруг. Като скептик в град, изпълнен с вярващи, в работата си Анна се е изправяла срещу безброй фалшиви призраци и предразсъдъци, обикновено откривайки личните демони на хората. Така че когато е повикана в дома на Патрисия Алварес (Патрисия Веласкес) и намира нейните двама малки синове заключени в килера, тя приема, че отчаяните опити на тяхната майка да ги държи под ключ са безспорен сигнал за семеен тормоз.
    Въпреки че Анна иска да помогне на Патрисия, нейната първа грижа е безопасността на децата. Но понеже не е наясно с реалната опасност, пред която са изправени, Анна няма представа какво ще пусне на свобода – или опустошението, което то ще причини, след като оставя майката в психиатрична клиника и отвежда децата в дом, където да се грижат за тяхната безопасност.

 
  
 
 
                    
Designed by Manol Varshev. Copyright to Eurosystem Ltd. ©