Държава: САЩ
Жанр:  Приключенски , Семеен , Фентъзи
Времетраене:    112 минути

премиера в България: 18.10.2019г.

Режисьор:  Йоаким Ренинг
С участието на:  Анджелина Джоли, Ел Фанинг, Джуно Темпъл, Мишел Пфайфър, Ед Скрейн, Чиуетел Еджиофор, Харис Дикинсън, Имелда Стонтън, Кае Алекзандър, Сам Райли, Робърт Линдзи
Сценарий: Линда Улвъртън, Ноа Харпстър, Майка Фицърман-Блу
Продуценти: Дънкан Хендерсън, Анджелина Джоли, Джо Рот

синопсис:
    Имало едно време зла вещица и принцеса, прокълната от нея да спи завинаги... Ще станем свидетели на безмилостна надпревара за господство, сила и… за сърцето на Аврора. Сблъсъкът между две силни жени, готови на всичко, за да бъдат обичани и ценени като майки на красивата принцеса, ще се превърне в „ябълката на раздора“. Злата орисница Злодеида и кралица Ингрит (Мишел Пфайфър) влизат в зловеща битка, която ще разтресе целия магически свят и ще разкрие, че Злодеида не е единствената от своя вид, което надали ще доведе до нещо добро. Любовта между Аврора и принц Филип е обречена на тежки изпитания, а магията ще властва като невидима покривка над всички съдби в кралството.
    Още по-уверената Злодеида ще се сблъска с нови противници и ще се впусне в нови съюзи, които обаче ще донесат много повратни моменти по пътя й. Изгубена в мрака и обладана от чувство за отмъщение, тя ще усложни взаимоотношенията си с бъдещата кралица в търсене на справедливост за всички мистични същества по техните земи. Дали злото ще властва завинаги или Злодеида ще преодолее вътрешните си противоречия?

 
  
 
 
               
Designed by Manol Varshev. Copyright to Eurosystem Ltd. ©