Държава: САЩ
Жанр: Екшън , Приключенски
Времетраене: 137 минути

премиера в България:  02.08.2019 г.

Режисьор: Дейвид Лийч
С участието на: Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби, Еиса Гонсалес, Еди Марсан, Стефани Вогт, Хелън Мирън

Сценарий: Крис Морган
Продуценти:  Хирам Гарсия, Крис Морган, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм

синопсис:
    Хобс и Шоу неохотно поемат опасна самостоятелна мисия, залогът за която е бъдещето на човечеството. Единият е лоялен агент на американската служба, а другият - изпаднал в нелегалност бивш агент на британските елитни войски. Силният антагонизъм, изразен във вербални нападки и физически сблъсъци между двамата, не стихва още от момента, в който двамата се изправиха един срещу друг в "Бързи и яростни 7" (2015).
    Сега обаче те са принудени да работят в комбина, за да заловят и неутрализират единствения, по-лош от тях самите – кибернетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (Елба). Надхитрявайки Хати Шоу (Кърби), Брикстън заплашва да предизвика световен хаос, като разпространи опасна биологична зараза, която може да промени човечеството завинаги. Действието се развива по цялото земно кълбо – от Лос Анджелис до Лондон и от токсичния пущинак на Чернобил до екзотичната красота на Самоа. Сестрата на Хобс все пак се превръща в най-голямото препятствие за Брикстън.

 
  
 
 
    
Designed by Manol Varshev. Copyright to Eurosystem Ltd. ©