Държава: САЩ
Жанр:  Анимация , Детски , Комедия , Приключенски
Времетраене:   89 минути

премиера в България:  28.06.2019 г.

Режисьор: Джош Кули
В ролите:   ...
Сценарий:   Стефани Фолсъм, Уил Маккормак
Продуценти:  Марк Нилсен, Джонас Ривера

синопсис:
    В четвъртото приключение на Уди и Бъз "Светлинна година" се разкрива една подарена играчка - Бо Пийп. Играчките се връщат с нови и вълнуващи истории за приятелство, любов и принадлежност.
    Уди винаги е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, независимо дали това е Анди или Бони. Един ден Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който определя себе си като „боклук“, а не като играчка. Уди се нагърбва с отговорната задача да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка.
   Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди внезапно се отклонява, което му носи среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната й порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това е последната им грижа.

 
  
 
 
                
Designed by Manol Varshev. Copyright to Eurosystem Ltd. ©